maanantai 25. toukokuuta 2015

Osien sovittelua

Osat näyttäisi sopivan todella hyvin! En tiedä sitten onko "lukkopelti" jonka hankin käytettynä facelifti mallista... Jokatapauksessa tilanne on nyt se että maski, puskuri, valot sopii kaikkien kiinikkeiden puolesta täydellisesti. Lokasuojassa keskimmäinen pulttikiinnitys on eri paikassa, mutta korissa on kuitenkin reikä samassa kohtaa jossa uudessa lokasuojassa on kiinnike. Käytän siis vain pultti-mutteri yhdistelmää. Muita facelift projekteja kun seurasin niin kävi ilmi että joku on vaihtanut myös pikkuikkunan koska faceliftin yksi kiinike on ikkunan alla. Itse päädyin vaan ratkaisuun jossa tämä kiinnike leikataan peltisaksilla pois. Mielestäni sopii ihan nätisti paikalleen.





Etupuskuri ja lampunpesimet

Käytettynä hankittu etupuskuri saapui. Lampunpesimiä ei Vitossani ole joten päätin "tulpata" pesimien reijät. Alumiinista tein lätkän joka kiinnitettiin pop-niiteillä. Taakse sikaflexiä jotta lätkä on taatusti jämäkästi kiinni ja samalla vesitiivis. Puskurin aukon viistin jotta Vaku 60 metallipakkeli tarrautuu mahd hyvin ja toivottavasti kestää ilman murtumia ajan saatossa.




perjantai 15. toukokuuta 2015

Kovil vetokoukku

Suomalaista laatutyötä. Eli pikkaisen oli Kovilin koukku ruosteessa.
Hiekkapuhallus ja Temacoat RM40 epoksimaalia pintaan.


tiistai 5. toukokuuta 2015

EGR puhdistus

Osia odotellessa tuli kurkattua miltä EGR ja DPF paineanturi näyttää. Olivat yllättävän puhtaita mutta puhalsin kanavat kuitenkin puhtaaksi soodapuhaltimella.